Onze diensten


en hoe wij zorgen dat uw voertuig weer op en top de weg op gaat

AUTOSCHADEHERSTEL

Schade aan uw voertuig kan heel vervelend zijn. Wij zorgen dat uw schade hersteld wordt. 

Heeft uw voertuig een schade die wij niet met plaatselijk herstel kunnen verhelpen? Geen probleem! Door onze vakkundige medewerkers wordt uw schade op professionele wijze hersteld. Door samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor herstel die van toepassing zijn op uw situatie, vinden we gezamelijk een passende oplossing voor uw schade zodat u snel en met goed gevoel de weg weer op kan. APK & ONDERHOUD

Naast dat een auto van buiten netjes moet zijn, is het ook van belang dat de motor, aandrijving en remmen in goede conditie verkeren.   

Door onze vakkennis en ervaring met het onderhouden van auto's en motorvoertuigen zorgen wij voor vele klanten naast schadeherstel ook het onderhoud en APK van hun voertuigen. Ook u kunt hiervoor bij ons terecht.
SPOTREPAIR

Heeft u een kleine schade en wilt u deze snel gerepareerd hebben? Mogelijk kunnen wij dit herstellen door een klein plaatselijk herstel uit te voeren. 

Kleine schades die maar op een enkel paneel zitten kunnen soms met spotrepair hersteld worden. Hierdoor zijn de herstelkosten lager en kunt u sneller weer op weg. Door slim gebruik te maken van uitdeuken zonder spuiten, repareren onze gecertificeerde herstellers uw voertuig. 
SPUITWERK

Heeft u grilldelen, velgen of andere onderdelen die u in een andere kleur wenst? In een handomdraai wijzigen wij de kleur met hoogwaardige verfmaterialen. 

Wij begrijpen de wens voor kleurwijziging van grilldelen, bumpers, spiegels of logo's als geen ander. Wij spuiten deze delen in de gewenste kleur over en zorgen voor een verfrissende aanpassing aan het uiterlijk.


Heeft u onderdelen of materialen die u een andere kleur wilt hebben? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Offerte voor uw schade

Heeft u behoefte aan een offerte voor uw schade? Of wilt u mogelijkheden bespreken? Klik dan op de button hieronder voor een afspraak.