Over ons


Ontmoet ons team en waar wij voor staan

WIE ZIJN WIJ

En wat maakt Incline Schadeherstel uniek?


Historie

Incline Schadeherstel is in 2018 gestart vanuit de wens om schades op eigen wijze af te handelen. Na vele jaren bij toonaangevende bedrijven in de branche gewerkt te hebben en ervaring opgedaan te hebben, besloot Fabian Klinkhamer om de stap te maken. Inmiddels is Incline Schadeherstel een gevestigde naam in Zaanstad door de wijze waarop zij schades afhandelen. 


Persoonlijk contact 

Schade is vervelend en verdient een menselijke aanpak. Doordat u rechtstreeks contact heeft met de monteurs die de schade uiteindelijk ook gaan herstellen, kunnen zij uw wensen gemakkelijker meenemen in het herstel en zorgen zij dat er echt herstel op maat uitgevoerd wordt. 


Eerlijke prijzen

Incline Schadeherstel gelooft in goed herstel voor een eerlijke prijs. Door de bedrijfsvoering met een klein en vakkundig team en het slim gebruik maken van matieralen en herstelwijzen, weten wij herstel voor eerlijke prijzen te realiseren. 


Vakkundigheid en passie 

De monteurs binnen Incline Schadeherstel zijn gediplomeerd autoschadeherstellers, mogen werken met elektrische voertuigen en beschikken over meerdere aanvullende certificeringen zodat zij iedere klus aan kunnen. Niet geheel onbelangrijk is dat zij gepassioneerd autoliefhebbers zijn en daarom goed voor de voertuigen zorgen.


Heeft u vragen over uw schade of ons bedrijf?

Neem dan contact met ons op of kom langs!

Contactgegevens 

Openingstijden 

Maandag     - 08:00 - 17:00

Dinsdag       - 08:00 - 17:00

Woensdag  - 08:00 - 17:00

Donderdag - 08:00 - 17:00

Vrijdag         - 08:00 - 17:00

Zaterdag     - Gesloten

Zondag        - Gesloten 

Offerte voor uw schade

Heeft u behoefte aan een offerte voor uw schade? Of wilt u mogelijkheden bespreken? Neem klik dan op de button hieronder voor een afspraak.